Get Adobe Flash player
Nieuwetijdskinderen
Basisinkomen
Magische Foto's
Gezondheid
Boeken
Column's Monique

Zoek Hier

Nieuwsbrief

Wenst u graag de nieuwsbrief te ontvangen. meld je dan hier aan.

Share it

Vaccinaties, bezint eer ge begint.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De basis van de Westerse Geneeskunde berust op de leerstellingen van  Louis Pasteur (1822-1895). Zijn belangrijkst theorie stelt dat ziekte primair veroorzaakt wordt door ziektekiemen, afkomstig van een externe bron. En dat één specifieke bacterie één bepaalde ziekte veroorzaakt.

Dit is het fundament van de allopathische Westerse geneeskunde die ontstond aan het einde van de negentiende eeuw. Dit concept werd overgenomen door  het  Amerikaanse medisch /industriële complex en georganiseerd rond de American Medical Association.

Dit machtige farmaceutische complex voornamelijk uit op winstbejag domineert sedert die tijd de Westerse Geneeskunde en groeide uit tot een business met een omzet van miljarden dollars. De volgende instanties behoren hiertoe:  de Food and Drug  Administration (FDA), de Centers for Disease Control (CDC) en de The National Institutes of Health (NH) evenals veel verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen en universiteiten.

De microbetheorie gaf ook de basis voor vaccinatie. Het was Jenner (geen arts) die als eerste pus uit  zweren van zieke koeien bij mensen injecteerde. Hierna is de ontwikkeling van de vaccinatie begonnen.  Officieel ‘weten wij’ dat de pokken door vaccinatie verdwenen zijn. Niets is minder waar, wanneer men andere bronnen raadpleegt dan wat ons gangbaar verteld wordt, blijkt dat de officiële statistieken laten zien dat er meer slachtoffers vielen door de pokkenvaccinatie dan door de pokken zelf..!!

Vaccinatie zijn vanaf het begin ernstig aan twijfel onderhevig geweest..!!
Dr. L. Parry zette in de British Medical Journal van jan.1928 al zijn vraagtekens bij het effect van vaccinaties.  Statistieken toonden bij gevaccineerde mensen een 5 x hogere mortaliteit dan bij niet gevaccineerde mensen. Ook merkwaardig was dat in Duitsland het best gevaccineerde land ter wereld meer sterfgevallen van pokken voorkwamen dan in Engeland, waar de vaccinatie graad lager lag. In 1919: 707 doden in Duitsland en 28 doden in Engeland.

In Duitsland hadden in de jaren 1870-1871 meer dan 1.000.000 mensen pokken, waarvan er 120.000 stierven, hiervan was 96% ingeënt. Dit bracht Bismarck de Kanselier van Duitsland tot de uitspraak: “de hoop op de doeltreffendheid van het koepokkenvirus als preventie tegen de mensenpokken is volledig bedrieglijk gebleken. En zelfs  het British Medical Journal (1-5-1976) verklaarde: “Men weet nu dat de risico’s van routinematige pokkenvaccinaties in Groot Brittannië groter zijn dan de risico’s van een natuurlijke besmetting.”

Bovenstaande doet mij denken aan een uitspraak van Rudolf Steiner waarin hij zegt dat de geschiedenis die ons geleerd wordt vaak een fable convenue is. (het geheim van de dubbelganger St Gallen 16-11-197) En is het ook niet opmerkelijk dat de opkomst van het medisch/industriële complex begint omstreeks 1862 de periode waarin Michael, Ahriman bestrijdt en  hem uiteindelijk in 1879 op aarde stort. Hierdoor kunnen Ahriman en zijn helpers een zeer sterke invloed op de mensheid gaan uitoefenen. Het medisch/industriële complex maakt vanaf die periode een immense groei door.

Wees vooral ERG BANG..!!

Angst is het middel, waarmee Ahriman werkt en angst is het dat de mensen weerhoudt kleine kinderen niet te vaccineren..! Want hoe logisch is het om een baby bij de geboorte in te enten met het Hepatitis B vaccin, (wat minister Schippers graag zou willen) dat het hepatitis B antigeen bevat geproduceerd door genetisch gemanipuleerde gistcellen met daaraan nog eens aluminium 0,25 mg gekoppeld. Terwijl het risico voor een baby om hepatitis B op te lopen nagenoeg te verwaarlozen is!

 

Om vervolgens omstreeks de leeftijd van 5 weken opnieuw te vaccineren met  een cocktail van: een difterie toxine, een tetanus toxine, drie soorten kinkhoest-toxinen, een hepatitis-B antigeen, drie soorten geïnactiveerde poliovirussen gekweekt op apenniercellen, haemophilus type b polysaccharide en  7 soorten pneumococcen polysacchariden ingespoten. Waarin ook nog 0,82 mg aluminium verwerkt is… Slaap kindje slaap..?

 

Merkwaardig genoeg krijgen wij bij vaccinatie nooit een bijsluiter met vermelding van bovengenoemde ingrediënten te zien, terwijl  bij alle verdere medicamenten tot en met een doosjes paracetamol  wel een uitgebreide bijsluiter wordt toegevoegd.

 

Verwoest immuunsysteem..
Deze vaccinaties vinden plaats op een tijdstip dat het immuunsysteem nog niet rijp is en nog nauwelijks  in staat is antilichamen aan te maken. Om dit toch te forceren wordt het toxische aluminium toegevoegd. Dit alles geeft een sterke verstoring van het immuunsysteem, wat ook weer zijn invloed heeft op ons zenuwstelsel. Misschien wel het allerergste is dat de polio virussen gekweekt worden op dierlijke cellen waardoor dierlijk RNA en DNA in het vaccin terechtkomen.

Wanneer dit vaccin rechtstreeks ingespoten wordt, kan dit mogelijk via het dierlijke RNA en DNA het menselijk genetisch materiaal beïnvloeden (verstoren). Dit kan niet alleen op korte termijn maar ook na jaren nog negatief uitwerken, een verband met de vaccinatie wordt dan niet meer gelegd.

Daarbij is het goed ons te realiseren dat datgene wat Rudolf Steiner in 1917 reeds voorspelde, mogelijk al in praktijk is gebracht. Hij sprak tijdens zijn voordracht op 7 oktober 1917 over: ‘De val van de Geesten van de Duisternis’ en gaf deze informatie:

“De ziel zal men afschaffen door een farmaceutisch product. Vanuit een “gezonde” levensbeschouwing zal men een vaccin vinden waardoor in het organisme dusdanig ingegrepen wordt, liefst zo jong mogelijk, als het kan na de geboorte, zodat dit menselijk lichaam niet tot de gedachte kan komen ‘Er is een ziel en een geest’..”

Pas als men zich bovenstaande realiseert en kritisch kijkt naar de stortvloed van meldingen over ernstige aandoeningen, bijvoorbeeld hier op de site, ná vaccinatie, kan men bewust de keuze maken om wel of niet te vaccineren.. Pas dan!

 

H.G. Jonker,
arts voor homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde

Willemstad 11 /8426 HA Appelscha

 

Bron: Want to Know

 

 

Vaccinaties, bezint eer ge begint. - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Enkel Members

Hier kunt u inloggen als member

Donatie

Dank je wel voor je donatieKies je Taal

Volg ons