Get Adobe Flash player
Nieuwetijdskinderen
Basisinkomen
Magische Foto's
Gezondheid
Boeken
Column's Monique

Zoek Hier

Nieuwsbrief

Wenst u graag de nieuwsbrief te ontvangen. meld je dan hier aan.

Share it

Vruchtencake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mix de boter met de xylitol tot het mengsel licht en crèmig is. Voeg daarna één voor één de eieren toe, voeg het volgende pas toe als het vorige helemaal opgenomen is. Voeg daarna zacht kloppend vanillepoeder en zout toe.

Dan het meel en het bakpoeder erdoor spatelen, gevolgd door de melk, de likeur, de rozijnen, krenten, cranberries en sinaasappelschil. Doe het deeg in een ingevette en met bloem bestrooide cakevorm. Bak de cake 75 minuten in het midden van de oven. Deze heerlijke cake wordt lekkerder als je hem nog een dag laat staan.

Vruchtencake

 

Benodigdheden:

 

250 gram roomboter
1 eetlepel palmbloesemsuiker
5 eieren
1/2 theelepel vanillepoeder
mespuntje Bergkern kristalzout
200 gram speltbloem*
200 gram volkoren speltmeel
125 ml volle melk
4 eetlepels sinaasappellikeur
1 flinke theelepel wijnsteen bakpoeder
100 gram Sultana rozijnen
100 gram krenten
50 gram gekonfijnte sinaasappelschil (natuurwinkel)
100 gram gedroogde cranberries

 

*Als je zelf het spelt maalt, kun je na het malen van 400 gram spelt, de helft zeven voor bloem. 

 

Comments:

Vruchtencake - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Enkel Members

Hier kunt u inloggen als member

Donatie

Dank je wel voor je donatie



Kies je Taal

Volg ons