Get Adobe Flash player
Nieuwetijdskinderen
Basisinkomen
Magische Foto's
Gezondheid
Boeken
Column's Monique

Zoek Hier

Nieuwsbrief

Wenst u graag de nieuwsbrief te ontvangen. meld je dan hier aan.

Share it

Aloë Vera

Aloë vera is een plant die in het westen als kamerplant wordt gehouden. Deze plant heeft medicinale eigenschappen. Wanneer je de stengels opent dan zie je een gel. Deze gel is eetbaar en kan door een salade worden gedaan. In tijden van nood zou je het hele blad kunnen koken en eten. De naam aloë komt waarschijnlijk van het Arabische woord ´alloeh´ wat ´schitterende, bittere substantie´ betekent. Vera betekent ´waar´ en dat duidt op het feit dat deze soort de ware soort is die je moet gebruiken omdat het de meeste medicinale eigenschappen heeft.

Heel je spataderen met een mix van Aloë Vera, Wortel en Appel Azijn

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Elke persoon in de wereld kan lijden aan een dergelijke gezondheidstoestand en deze kan worden veroorzaakt door verschillende factoren. Het is heel vervelend voor iedereen, zowel als een esthetisch als ook een gezondheidsprobleem.

Heel je spataderen met een mix van Aloë Vera, Wortel en Appel Azijn - 5.0 out of 5 based on 2 votes

7 redenen om aloë vera te gebruiken bij diabetes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Aloë vera is een geneeskrachtige plant die op verschillende manieren kan worden gebruikt voor zowel de gezondheid als de schoonheid. De plant is over de hele wereld erg populair en is nu ook te vinden bij veel mensen thuis, waar mensen aloë vera gebruiken om verschillende gezondheids- en huidproblemen mee te behandelen.

7 redenen om aloë vera te gebruiken bij diabetes - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Waarom de Egyptenaren aloë vera ook wel de plant van onsterfelijkheid noemden

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

De oude Egyptenaren noemden aloë vera ook wel de plant van onsterfelijkheid. Aloë vera helpt niet alleen bij schrammen en snij- of brandwonden, maar heeft ook in het lichaam zelf een geneeskrachtige werking. Aloë vera bevat polysachariden, vitamines, enzymen, aminozuren en mineralen die de opname van voedingsstoffen stimuleren.

Waarom de Egyptenaren aloë vera ook wel de plant van onsterfelijkheid noemden - 5.0 out of 5 based on 1 vote

4 redenen waarom Aloë Vera Gel zo’n wondermiddel is!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Aloë Vera – ik ken geen enkel natuurlijk extract dat zo populair is! Het wondermiddel Aloë Vera lijkt overal wel in te zitten, maar waarom wordt Aloë Vera nu zo vaak ‘wonderplant’ en ‘natuurlijke genezer’ of ‘brandwondenplant’ genoemd? Geef toe, ie-der-een kent Aloë Vera als brandwondenplant: dat is vroeger zo met de paplepel ingegeven ;-) Aloë Vera is meer dan een geneeskrachtige plant en het verricht meer wonderen dan het bieden van verkoeling op een verbrande huid. Het bekende kruidenmiddel gaat huidirritatie tegen, maar heeft ook nog andere gezondheid en beauty voordelen.

4 redenen waarom Aloë Vera Gel zo’n wondermiddel is! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

18 voordelen van Aloë Vera-sap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

De Aloë Vera-plant is een niet-giftige, sappige plant die water opslaat in de vlezige bladeren, waardoor deze saphoudende plant in staat is om te overleven in gebieden waar weinig regen voorkomt. De Aloë Vera  biedt vele gezondheids- en voedingsvoordelen, van acnebehandeling tot huidverzorging.

18 voordelen van Aloë Vera-sap - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Ontslakken: Verantwoord slank

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Als je besloten hebt dat je gezonder, fitter en energieker door het leven wil en dus gaat opletten met wat je eet, is het ook verstandig om je lichaam van binnen te reinigen. We hebben als het ware ons lichaam “vervuild”. Dit heeft grote gevolgen zoals bijvoorbeeld chronische klachten en ziekten. Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei vormen van vervuiling. Het snelle tempo van de moderne samenleving heeft vaak tot gevolg dat we het gemak boven gezond verkiezen.

Ontslakken: Verantwoord slank - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Enkel Members

Hier kunt u inloggen als member

Donatie

Dank je wel voor je donatieKies je Taal

Volg ons