Get Adobe Flash player
Nieuwetijdskinderen
Basisinkomen
Magische Foto's
Gezondheid
Boeken
Column's Monique

Zoek Hier

Nieuwsbrief

Wenst u graag de nieuwsbrief te ontvangen. meld je dan hier aan.

Share it

Gezondheid

Gezondheid een belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam.Hier vind u Kwalitatieve en bruikbare informatie rond gezondheid

Onderzoeken: Fluoride verlaagt het IQ van kinderen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Wetenschappers waarschuwen dat het kinderbrein zo weinig mogelijk moet worden blootgesteld aan fluoride. Het is namelijk slecht voor het IQ. In een aantal landen wordt fluoride nog toegevoegd aan drinkwater. In de Verenigde Staten gaat het bijvoorbeeld om 0,7 milligram per liter.

Onderzoeken: Fluoride verlaagt het IQ van kinderen - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Deze tekst over ADHD is één van de beste die we ooit heb gelezen. Dit moet iedereen lezen!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Ik ben net zoals jij, maar toch heel anders. Ik voel dezelfde gevoelens, ervaar dezelfde dingen. Maar gewoon net een beetje heviger. Als ik gelukkig ben, ben ik dolblij. Als ik boos ben, ben ik heel boos. Als ik verdrietig ben, ben ik er kapot van.

Deze tekst over ADHD is één van de beste die we ooit heb gelezen. Dit moet iedereen lezen! - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Opmerkelijk Aluminiumfolie, het sluipende gevaar! Verwijder dit product uit je HUIS!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Tot voor kort werd aluminium als onschadelijk beschouwd. Het element komt op natuurlijke wijze voor in het milieu en is intussen ook in al onze verbruiksgoederen te vinden. Het kan gevaarlijk zijn.

Opmerkelijk Aluminiumfolie, het sluipende gevaar! Verwijder dit product uit je HUIS! - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Schokkend onderzoek’: Tatoeage-inkt kan kanker veroorzaken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Uit nieuw onderzoek is gebleken dat chemische stoffen in inkt die voor tatoeages wordt gebruikt, kanker kunnen veroorzaken. Het Europees Chemicaliënagentschap (ECHA) waarschuwt dat sommige inktsoorten giftig zijn en verboden moeten worden. Vooral rode inkt is gevaarlijk, schrijft The Sun.

Schokkend onderzoek’: Tatoeage-inkt kan kanker veroorzaken - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Fluoride “Het sluipend gevaar”.. Tandarts schrijft een artikel dat iedereen moet lezen!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Reeds lange tijd is een tandheelkunde zonder fluoride ondenkbaar en eigenlijk onmogelijk. Dagelijks worden fluoridetabletjes, voornamelijk aan kinderen, voorgeschreven, fluorideapplicaties vinden in de tandartsstoel plaats, mondspoelingen met een fluorideoplossing gebeuren zelfs vaak klassikaal op scholen en veel tandheelkundige vulmaterialen bevatten fluoride, dit laatste om een vorm van zg. secundaire cariës naast de vullingen tegen te gaan.

Fluoride “Het sluipend gevaar”.. Tandarts schrijft een artikel dat iedereen moet lezen! - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Het negatieve effect van de zomertijd

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
Het negatieve effect van de zomertijd

Sinds het jaar 1977 is de zomertijd ingevoerd in Nederland en België, maar waarom verzetten we de klok? En wat levert het op? Door het verzetten van de klok profiteren we jaarlijks ongeveer 7 maanden van één uur extra daglicht.

Het negatieve effect van de zomertijd - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Subcategorieën

Uw gezondheid, het belangrijkste van heel uw leven hier op aarde. Hier krijgt een een mooi overzicht van verschillende groenten, kruiden en producten, die goed zijn om uw gezond lichaam te geven. Zodat men niet ziek wordt.

Hier vind u een mooi overzicht van verschillende artikels, die aantonen hoe slecht vaccinaties en andere ongezonde producten. Invloed hebben op ons leven en ons meer lichamelijke schade aanbrengen dan goed.

Hier vind u een aantal heel mooie artikelen om u verder te helpen met bv. Emoties, Psychologie,.... Hoe bijvoorbeeld u leven om gooien in een POSITIEVE richting. Moeilijkheden met communicatie?

Hier vind u een mooi overzicht van goedkope en gezonden recepten om zelf lekker klaar te maken. Geniet er van om dit alles zelf klaar te maken. Geen inspiratie? of tips nodig kijk snel hier op onze recepten.

Bewaren

ASEA bevat miljarden stabiele en perfect uitgebalanceerde moleculen met redoxsignalen in een zuivere zoutoplossing. Dit zijn dezelfde moleculen die in de cellen van het menselijk lichaam bestaan. Redoxsignalen zijn een kernfunctie voor al het leven op de planeet. Moleculen met redoxsignalen worden in iedere cel van het lichaam aangemaakt en zijn vitaal voor het immuunsysteem en het mechanisme voor cellulaire genezing. 

Kruiden, volledig gezond en uit de natuur. Hier kunnen jullie mooie artikels lezen over mensen, die zich zelf genezen met bepaalde kruiden. Of waar bepaald soort kruid goed voor is. Neem gerust een kijkje, En lees wat voor mooi moeder aarde ons allemaal te bieden heeft.

Etherische olie, gemaakt van planten, bomen en kruiden. alles wat men in de natuur vind. Goed voor de gezondheid, hier vind men een mooi overzicht van verschillende soorten.

Aloë vera is een plant die in het westen als kamerplant wordt gehouden. Deze plant heeft medicinale eigenschappen. Wanneer je de stengels opent dan zie je een gel. Deze gel is eetbaar en kan door een salade worden gedaan. In tijden van nood zou je het hele blad kunnen koken en eten. De naam aloë komt waarschijnlijk van het Arabische woord ´alloeh´ wat ´schitterende, bittere substantie´ betekent. Vera betekent ´waar´ en dat duidt op het feit dat deze soort de ware soort is die je moet gebruiken omdat het de meeste medicinale eigenschappen heeft.

Een voedingssupplement is een voedingsmiddel dat bedoeld is als aanvulling op de normale voeding. Het is, volgens de wet, een geconcentreerde bron van één of meerdere vitaminen, mineralen of andere nutriënten met een voedingskundig of fysiologisch effect.

Enkel Members

Hier kunt u inloggen als member

Donatie

Dank je wel voor je donatieKies je Taal

Volg ons