Column Monique: Ik ben vergeten dat ik mocht ontvangen..

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tijdens alle veranderingen drong tot me door waar ik misschien het meeste bang voor ben...Ontvangen.. Hoe doe ik dat? Terwijl ik het zó graag zou willen. Ik kan me uiten in Liefde tot jou, maar hoe laat ik jouw Liefde toe?

Is daar een beschrijving voor..Ik ben alleen maar bang..Voor Liefde,terwijl ik weet wat het is om te geven, maar geef jij hetzelfde?

Klanken, woordspelingen en herinneringen laten mij opnieuw ervaren hoe het ook alweer was, Toen..Thuis..Waar ik onvoorwaardelijk kon geven en ontvangen..zonder uitleg, zonder moeten..zonder beschadigingen..

Hoe breng ik deze warmte op de kille planeet, waar mensen denken te connecten, woorden gebruiken die net zo goed niet gebruikt kunnen worden.Liefde zien als lichamelijke connectie

Mijn weg van huis naar hier was lang, met vele omwegen. Mijn ziel meerdere malen beschadigd maar nu door herinneringen geheald mogen worden..Mijn ziel, maar ook die van jou, onze ziel.. Graag zou ik de weg teruggaan, maar ik hoef hier alleen maar te Zijn,niks meer,niks minder.Laten zien waar ik vandaan kom..Dat het woord Liefde voor mij véél meer inhoud dan jij vermoedt.
En als jij dan ook weet hoe het ook alweer was, wil je het mij dan leren ontvangen? Onvoorwaardelijk. Mag ik je dan vragen om geduld en om respect. Neem mij in je armen wanneer ik angstig wegren. Herinner je dan dat ik niet van jouw wegloop maar van de angst.

Hoe kunnen we angst hebben voor waar we vandaan gekomen zijn? Het lijkt zo makkelijk, accepteren en liefhebben. Maar dan zullen onze ogen elkaar treffen, herken je mij?

 

Love-4-life.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

 

 

Lees ook:

Column Monique: Ik ben vergeten dat ik mocht ontvangen.. - 5.0 out of 5 based on 4 votes