Get Adobe Flash player
Nieuwetijdskinderen
Basisinkomen
Magische Foto's
Gezondheid
Boeken
Column's Monique

Zoek Hier

Nieuwsbrief

Wenst u graag de nieuwsbrief te ontvangen. meld je dan hier aan.

Share it

Column Monique - Spiritueel Gedachtegoed

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik begin me toch steeds meer af te vragen of alle theorieën, die we heel de dag voorgeschoteld krijgen, daadwerkelijk wat opleveren. Of ons op zijn minst ergens brengt.Zoveel Theorieën... Wat mogen we wel en wat liever niet, wat we wél mogen denken en wat zéker niet...Wat mogen we nog wel eten en drinken, veganisme ja of nee? 3 Dagen duisternis.. Alle Complot-theorieen: Ze worden steeds mooier, of toch ingewikkelder? Zodat niemand er ook nog maar iets van begrijpt. Of was dat nu net de opzet? Illuminatie, Annunaki, Ascensie, Frequentie,HSP, (kunst)-Lichtwerkers, Meelifters, 21-12-2012, 2013, 2014..Wie zal het zeggen? Positiviteit, Negativiteit, E-nummers, Media, Dimensie of was het nu Dementie?..Om gek van te worden toch? Ik word er langzamerhand een beetje kriegel van. Of het nu waarheid is of niet. Het wordt ons niet makkelijk gemaakt. Terwijl de Ego's opgelost mogen worden, lijken ze alleen maar toe te nemen..op ieder front. We weten het allemaal beter..!

Iemand roept..De Galactische Federatie; "Die komt ons redden!"Een ander zegt.." Welnee..we moeten het zelf doen.." Weer een ander hoopt op de terugkeer van Jezus.. Help, wat is het nu? Eenieder mag "weten" wat hij/zij wil, maar ik denk ook even aan de nog onbewuste mens. Maar wat is Bewust? Ben ik dat,en ben jij dat wel?? Ook daar verschillen de meningen over. Jaja, het leven is niet makkelijk. We mogen niemand proberen wakker te schudden..Maar zien we niet dat door het Ego-gegil van iedereen de mensen juist wakker worden geschud en hun leven staat te trillen op hun grondvesten?

Zoveel theorieën, zoveel mensen die de "waarheid" verkondigen. "Volg mij.." want ik weet het zeker".. Maya-kalenders, klopten deze nu wel of niet meer? De onbewuste mens groeit hier niet van, sterker nog de onrust wordt alleen maar erger.. Dat was toch niet de bedoeling? En natuurlijk staan we Liefdevol klaar..maar kan het iets subtieler? Een aantal Stellingen schieten me te binnen: * "Liefde is de weg"..(ondertussen gunnen we het licht in een ander zijn/haar ogen niet)

* "Lichtwerk"..( vaak alleen als het in je eigen straatje past)

Hoe komt het toch, dat op het moment je iemand met het op het oog passende ideeën treft, het ook weer zo als een zeepbel uit elkaar kan spatten?Waar we vroeger jaren over deden, gebeurd nu in een oogwenk. Zou de tijd dan toch sneller gaan? Maar Tijd bestond toch niet? Wat nu? De volgende Tip was..."leef vanuit je hart". Betekent dat; Zolang jij doet wat ik wil, vind ik je lief? Of was het nu; Ik vind je lief, no matter what! Onvoorwaardelijkheid: Betekend dit, weer mijn grenzen verleggen? Of betekent het: Onvoorwaardelijk naar Mezelf toe.in plaats van naar de ander? ( Ego?)

Nog meer verschillen in de spirituele wereld:

* Healing A, Healing B, prachtig, doe ik ook. Maar ik hou het uiteindelijk op zelfhealing, positiviteit en vooral Humor!!
* Kaarten, Stenen, Pendels, Kristallen schedels, Elfen, Engelen, Eenhoorns, Lichtwezens, Ufo's Dolfijnen, •Kabouters, trollen en draken.Ik zou ervan in de war raken.

"Alles is goed", zegt de 1..allemaal tools De ander zegt..”welnee het zit tussen je oren.  Weer een ander bekent volmondig, dat je gek wordt!

Hoe breng ik in Godsnaam mijn kinderen groot in deze mooie,maar maffe wereld? Waarin mensen nog steeds niet zien, waar het allemaal om draait! Mooie praatjes verkopen kunnen we allemaal, en zelfs de één nog beter dan de ander, en er vervolgens nog geld of een sokkel mee verdienen. En waarom? Om "stiekemweg" toch de massa mee te duwen naar..? Ja..naar waar eigenlijk? Dat weet niemand. En tot die tijd..Hou ik me rustig en geloof niks, behalve wat ik Zelf "ervaar". Ik geniet van het Leven. Ik maak lol en doe wat ik wil. Wil ik huilen, dan huil ik.. Wil ik lachen dan lach ik.

Want zo ben ik!

Nu weet ik wat Her-inneren betekent Simpel, gewoon jezelf Zijn! Want stel je nu eens voor. Deze tijd eindigt echt op 21-12-2012, dan heb ik niet tot weinig geleefd. Niet gedaan wat Ik wil, niks Her-innerd. Mezelf alleen maar verstopt. Dat is geen thuiskomen, dan doe ik nog steeds aan een logeerpartij!

Als ik,als zoekende ziel dan ook een laatste tip mag geven:
* geniet en leef je Leven
* Geniet van je Vrijheid, je partner en je kinderen
*Voel je weer kind en ontspan!
*Leef er oplos, wie doet je wat?
*Huil en lach wanneer je wilt..
*Ga eens lekker uit je dak
*Lach eens flink, tot de tranen over je wangen rollen.

Geniet mensen! Daarom blijft mijn lijfspreuk ook..

Het leven is een Feestje...je mag alleen zelf de slingers ophangen!

 

Bron: Monique

Column Monique - Spiritueel Gedachtegoed - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Enkel Members

Hier kunt u inloggen als member

Donatie

Dank je wel voor je donatieKies je Taal

Volg ons