Get Adobe Flash player
Nieuwetijdskinderen
Basisinkomen
Magische Foto's
Gezondheid
Boeken
Column's Monique

Zoek Hier

Nieuwsbrief

Wenst u graag de nieuwsbrief te ontvangen. meld je dan hier aan.

Share it

Energieën Pushen Ons om Verder te Gaan Dan…

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
schumann-resonance

De energie is echt aan het binnenkomen. We hebben hemelse gebeurtenissen die eraan meehelpen de energie op te voeren, maar er is nog meer aan de hand. Er is een enorme push met deze energie. Het test ons om te zien of wij gereed zijn om voorwaarts te gaan, om de oude programmering achter te laten. Kunnen wij waar we naartoe gaan voldoende vertrouwen om het oude los te laten?

Zoals alle dingen is deze energie veelzijdig. Er is een component dat nog steeds al onze oude rommel aan het opdreggen is. Het vraagt van ons om echt de manieren te zien waarop wij niet van onszelf houden, de manieren waarop wij onszelf gecompromitteerd hebben, en de manieren waarop wij onszelf niet in ere gehouden hebben. Voor sommigen zal dit naar boven komen als negatieve gedachten over zichzelf, terwijl het voor anderen uitgespeeld zal worden in de dagelijkse wisselwerkingen. Observatie is vereist, zodat wij kunnen zien wat er getoond wordt zonder verloren te raken in de emoties ervan. Je gedachten opschrijven kan je helpen om de patronen te zien die naar boven komen bubbelen.

Met alles dat naar boven komt in het collectief om genezen te worden, voelen sommigen zich overweldigd door de emoties die rond wervelen. Deze kunnen behoorlijk diep zijn en aanvoelen als een nooit eindigende grot als wij onszelf toestaan erin te verzinken. Wederom is het belangrijk om te observeren wat jou triggert. Deze kunnen aanwijzingen zijn aangaande wat er binnenin jou genezen moet worden vanuit je vele incarnaties, op deze planeet en andere planeten.

Deze energie vraagt ook of wij nog steeds de behoefte/noodzaak voelen om ons voor anderen op te offeren, om de martelaar te zijn. Dit omvat het niet toestaan van onszelf om in vreugde te zijn. Begrijp dat deze opoffering het oude paradigma is, wij hoeven helemaal niets op te offeren om in onze kracht/macht te lopen. Het is het begrijpen dat wij de schepper van onze eigen werkelijkheid zijn en dat door het ons eigen maken van onze werkelijkheid wij anderen helpen om hetzelfde te doen met dat van hen. Wat we in gedachten moeten houden is dat ieder persoon precies dat ervaart wat zij moeten voor hun zielgroei. Dit betekent niet dat wij geen mededogen hebben en helpen waar dat nodig is, maar het betekent wel dat wij niet onszelf opofferen om dit te doen. Er is een reden dat zij families in een vliegtuig vertellen dat bij de gebeurtenis van een noodtoestand, de ouder diens masker eerst op moet zetten. Een flauw gevallen ouder gaat niet in staat zijn om diens kinderen te helpen. Dit is zelfs belangrijker als je een leven van dienstverlening leeft.

Niettemin zelfs door al dit diepe werk dat wij doen is er een gevoel van opwinding/enthousiasme. Ideeën stromen binnen terwijl de energie ons toestaat op het universele stromen in te tappen. Merk op wat voor gedachten er naar boven komen, de ideeën en hoe jij je over hen voelt. Brengen zij je opgewondenheid/enthousiasme? Zo ja, dan zijn deze wat je volgt. Dit staat ons ook toe om eens goed te kijken naar de dingen waar wij ons nu op focussen en om te peilen/beoordelen of zij hetzelfde niveau van opgetogenheid/enthousiasme brengen.

Fysiek, ontvangen wij enorme grote opwaarderingen. De Schumann resonantie stijgt gestadig en alles moet zich binnenin aanpassen. De Schumann frequenties zijn de vibratie van de Aarde en als zij stijgen moet ook al het leven op de Aarde dat. Ik had de behoefte om zeer stil te zijn de afgelopen paar dagen. Velen ervaren een verkoudheid, griepachtige symptomen en intense lichamelijke pijnen. Ik nam onlangs een middel tegen verstopping dat mijn lichaam helemaal overstuur maakte en wat mij liet zien dat mijn opgewaardeerde lichaam zelfs meer gevoelig aan het worden is. Wat gewoonlijk werkte mag dat niet langer meer doen en hoe wij de dingen definiëren mag ook veranderen. Onze taak is om met het stromen mee te gaan en ons aan niets te hechten. 

Uitputting is veelvoorkomend, maar zelfs rust kan druk zijn. Dromen en heldere dromen zijn veelvoorkomend. Deze kunnen opruimende type van dromen zijn of deze kunnen visitaties zijn. Sommigen rapporteren nieuwe wisselwerkingen en dat er nieuwe plaatsen getoond worden terwijl in meditatie of dromen. Sta jezelf toe in te tappen op de hogere rijken en te onderzoeken. Het is ook een perfecte tijd om je te verbinden met het hogere kristallijnen raster dat de Aarde omringt. Wanneer jij je verbindt en het raster met Liefde bezield, helpt het om het in je wezen te verankeren.

Sta jezelf de tijd die je nodig hebt toe om te rusten, genezen en alles te integreren dat je bent. We worden getest en de trainingswielen zijn verdwenen. Kunnen wij diep in onszelf kijken, zien wat er genezen moet worden en het met Liefde doen? Kunnen wij alles om ons heen liefhebben, zelfs wanneer wij verbijsterd zijn door de onbewuste handelingen van anderen? Kunnen wij onszelf op de eerste plaats zetten, en begrijpen dat wij het oude paradigma van opoffering niet opnieuw moeten creëren? Kunnen wij vrij breken van alle beperkingen waarvan wij geloven dat zij bestaan? Met het praten met mijn hoogste aspect vertelde zij mij aldus duidelijk dat de enige limieten die er bestaan binnenin de limieten zijn van mijn verbeelding. Het zorgde ervoor dat ik me realiseerde dat zelfs wanneer ik mezelf toesta te creëren en te dromen over wat kan zijn, het binnen parameters geweest is. Dus heb ik besloten om mezelf toe te staan te dromen en te geloven in het schijnbaar onmogelijke en ik hoop dat jullie dat ook doen.

Ik hoop dat dit jullie in goede orde vindt en dat jullie de opwinding/het enthousiasme voelen van de grote veranderingen die plaatsvinden.

Love-4-life.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

 

Energieën Pushen Ons om Verder te Gaan Dan… - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Enkel Members

Hier kunt u inloggen als member

Donatie

Dank je wel voor je donatieKies je Taal

Volg ons