Get Adobe Flash player
Nieuwetijdskinderen
Basisinkomen
Magische Foto's
Gezondheid
Boeken
Column's Monique

Zoek Hier

Nieuwsbrief

Wenst u graag de nieuwsbrief te ontvangen. meld je dan hier aan.

Share it

Het gebruik van je krachten en je levenslessen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
levenslessen

Maak gebruik van je krachten en mogelijkheden en leer je lessen zolang je in het stoffelijke bent. Wat er ook is gebeurd, geef nooit innerlijk of uiterlijk op!!! Daarin ligt jouw macht. Over de gebeurtenissen zelf heb je meestal geen enkele macht, omdat ze slechts schakels zijn in een lange keten.

 Als er een oorlog uitbreekt, hangt dat niet af van één persoon, zelfs niet van een samenleving, maar van een veelheid aan ideologische, politieke en economische factoren, die onverbrekelijk met elkaar verbonden zijn. En er zijn nog tal van andere tegenslagen die zich kunnen voordoen en waar je machteloos tegenover staat.

Maar wat er ook gebeurt, het leven biedt zoveel mogelijkheden, de Schepper heeft in jou zoveel gaven en vermogens geplaatst, waar je voordeel uit kunt halen om van al de rijkdom te profiteren die jouw aangeboden wordt. 

Dit kan je doen door bepaalde intenties neer te zetten en de uitkomst van deze intenties los te laten zodat ze tot creatie mogen komen.Maar in wat voor omstandigheden en in wat voor toestand je ook verkeert, je kunt altijd iets doen, al is het maar door tegen jezelf te zeggen dat er nog een les uit valt te leren.

Leren is een manier om niet te capituleren.

"Om levend te blijven, moet je altijd lerend zijn."

Lieve vrienden, de hierboven beschreven wijsheid is er eentje die al heel oud is en door velen besproken is, men hangt heel vaak “vast” aan eigen overtuigingen en verwachtingen.

Zodra deze “tegen” zitten of niet brengen wat zij hiervan verwacht hadden dan raakt men gedeprimeerd en te neerslagen… kortom men ziet niet de echte waarde van het voorval in… het valt hen tegen dus het is mislukt, men is misbruikt en teleurgesteld.

Echter de echte les in het grote geheel ziet men niet, de verborgen les die in de voorvallen… in die emoties verstopt zit herkent men niet en dit is jammer.

Niets maar dan ook niet van wat er gebeurt, gebeurd zomaar, alles gebeurd met een diepere reden. Het kan zijn dat men zelf een verkeerde beslissingen genomen heeft, of een bepaalde gebeurtenis verkeerd heeft benaderd, dit terwijl men er zelf ervan overtuigd is dat men het goed gedaan heeft.

Kortom… men heeft de verborgen les niet gevonden en heeft de verborgen les niet geleerd, men kan dan wel “vluchten” en het voorval proberen te ontlopen maar… deze les zal opnieuw op je pad terugkomen omdat je hem niet KAN ontlopen… het is een les die genomen en geleerd dient te worden op zielsniveau. 

Alleen door de gebeurtenis of het voorval diep te analyseren en te doorgronden zie je de verborgen kennis en wijsheid waaruit jij de les kan en mag leren, na deze ervaring kan en mag je deze opteken in je zielenleer en zal je hem niet meer tegenkomen op je te bewandelende pad. 

Lieve vrienden, laten wij vanaf vandaag niet meer zo ongeduldig mogen zijn en alles wat je op je pad tegen zal komen mogen analyseren, laten wij de kennis mogen gaan putten uit alle “verborgen” lessen!!! 

Ik wens iedereen lieve vrienden, iedereen waar zij zich ook bevinden en wat zij daar ook mochten doen een hele fijne, krachtige en liefdevolle dag toe, een dag die een berg kennis en bewustzijn mag gaan brengen.

Wees niet ongeduldig maar blijft altijd in je kracht en liefde wat er ook gebeurd, laat je niet uit het veld slaan door tegenslagen maar doorgrond deze en leer de lessen hieruit… alleen op die manier kunnen en mogen wij verder groeien. ☺

Lees ook:

Love-4-life.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

 

Het gebruik van je krachten en je levenslessen - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Enkel Members

Hier kunt u inloggen als member

Donatie

Dank je wel voor je donatieKies je Taal

Volg ons